Kierownik Restauracji
Filed under: Koszalin | Hotelarstwo - Turystyka - Katering
Agencja Pracy Tymczasowej FallWork Sp. z o.o. cert. 6231 dla swojego Klienta dynamicznie rozwijającej się ogólnopolskiej sieci lokali poszukuje kandydatów na stanowisko:Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Koszalin
Obowiązki:
SAMODZIELNE ZARZĄDZANIE PRACĄ PODLEGŁEJ RESTAURACJI
Koordynowanie wprowadzania nowych produktów w Restauracji współpraca z centralą
Nadzorowanie stosowania procedur i technik efektywnej obsługi Klienta, dbanie o wizerunek marki i firmy
Współtworzenie budżetu Restauracji w zakresie określonym przez przełożonego Kierownika Regionalnego.
Monitorowanie wyników oraz zgodności wydatków z zaplanowanym budżetem
Wprowadzanie i kierowanie lokalnymi działaniami marketingowymi do kierowanej Restauracji
Sporządzanie raportów związanych z działalnością Restauracji
Kontrolowanie przepływów pieniężnych oraz wszelkiej dokumentacji związanej z funkcjonowaniem Restauracji ze szczególnym uwzględnieniem faktur VAT oraz rachunków
Nadzorowanie procesów zamówień i dostaw towaru do Restauracji (włącznie z poziomem zapasów i terminami przydatności artykułów)
Terminowe dostarczanie faktur VAT i rachunków do Centrali firmy
Sprawne i dokładne przeprowadzanie comiesięcznych inwentaryzacji (w szczególnych przypadkach tygodniowych i dziennych)
Dbanie o odpowiednią ekspozycję produktów
Monitorowanie opinii klientów, prezentowanie ich odpowiednim Działom w firmie oraz rozpoznawanie problemów mających wpływ na wynik sprzedaży, a także proponowanie działań korygujących zgodnych z obszarem odpowiedzialności
Demonstrowanie aktywnego podejścia do profesjonalnej obsługi Klienta i dążenie do zapewnienia jak najwyższego standardu tej obsługi w Restauracji.
Sprawowanie nadzoru nad wszystkimi pracownikami zatrudnionymi w Restauracji, a w szczególności podczas mycia i czyszczenia urządzeń i maszyn
Samodzielne prowadzenie procesów rekrutacyjnych i wprowadzenie do zadań na stanowiskach dla zespołu (także BHP)
Szukamy osób:
z 1,5-rocznym doświadczeniem na samodzielnym stanowisku kierowniczym lub zastępcy kierownika w restauracji Quick Service (szybkiej obsługi) kreatywnych oraz pomysłowych samodzielnych i entuzjastycznie nastawionych do zadań z praktyką w zarządzaniu zespołem pracowników
Mile widziane: wykształcenie w zakresie gastronomii, handlu lub turystyki i hotelarstwa komunikatywna znajomość języka angielskiego prawo jazdy kat. B.
Oferujemy:
Umowę o pracę
Stabilne wynagrodzenie
Atrakcyjną podstawę + premię
Możliwości rozwoju i awansu zawodowego
Program szkoleniowy rozwijający kompetencje - szkolenia w centrali
Zainteresowane osoby prosimy o wysłanie CV (ze zdjęciem) za pośrednictwem serwisu.
W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."