Pomoc kuchenna do firmy cateringowej
Filed under: Warszawa | Hotelarstwo - Turystyka - Katering
DPKL Doradztwo Personalne dla swojego Klienta firmy cateringowej poszukuje osób na stanowisko: Pomocnik Kuchni/Młodszy KucharzMiejsce pracy: Warszawa (Ursynów - okolice ul. Puławskiej przystanek Pelikanów)
Opis stanowiska:
Pomoc kucharzom przy komponowaniu prostych dań,
Przygotowywanie składników do posiłków (krojenie, mieszanie itp.) rozkładanie ugotowanych posiłków do pojemników,
Konfekcjonowanie posiłków,
Etykietowanie dań,
Proste prace pomocowe na kuchni,
Dbanie o czystość swojego miejsca pracy
Praca od godz. 9.00 (ok 9-10h) , 4-5 dni/tyg.
Wymagania:
Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,
Zaangażowanie w wykonywane obowiązki,
Gotowość do pracy w soboty,
Doświadczenie w gastronomiimile widziane wykształcenie gastronomiczne
Oferujemy:
Pracę w młodym zgranym zespole,
Pracę w bardzo nowoczesnym zakładzie gastronomicznym,
Zdobycie dużego doświadczenia gastronomicznego,
Umowę zlecenie wynagrodzenie 11-12 PLN netto/h
Pracę na cały etat
Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesłanie CV.